Meld je aan

Graag verwelkomen wij jou en een introducé als onze gast op de vijfde editie van de Ordina Innovatiedagen - hét platform voor innovatie, kennisdeling en inspiratie, op dinsdag 10 oktober 2017.

Hoe groot is jouw innovatiekracht?
We willen deze avond kennis delen en elkaar inspireren. Hoe mobiliseer jij de innovatiekracht binnen jouw team? Hoe ontwikkelen high performance teams? Uiteindelijk is innovatie vooral een kwestie van ‘gewoon doen’ en discipline.

Laat je inspireren door interessante sprekers, praktijkvoorbeelden en de laatste technologische ontwikkelingen. Ga naar huis met nieuwe ideeën en concrete handvatten om innovatie tot uitvoering te brengen.

Schrijf je in via onderstaand formulier.
Let op; Neem je een introducé mee? Vul dan voor hem/haar dit formulier nog een keer in. 

Inschrijven Ordina Innovatiedag 10 oktober 2017

Vul hieronder je gegevens in


Programma

16:30 Ontvangst met diner
17:30 Welkom door Jo Maes, CEO Ordina
17:40 Zeven lessen van innovatie, Arjan Werkhoven, Ordina
18:00 Teamwork = Passie, Bernice Notenboom, poolreiziger
18:30 Koers op voorsprong met Navigate, Chantal Gouka, Havenbedrijf Rotterdam
19:00 Pauze
19:15 Break-outs met praktijkvoorbeelden, de laatste technologische ontwikkelingen en gelegenheid tot netwerken
20:30 Innovatie = Executie, Jacques Pijl, thoughtleader 
21:00 Afsluiting
21:15 Dessert & drinks

Houd de website in de gaten voor het laatste programma. 

Bernice Notenboom - Nederlands grootste vrouwelijke avonturier 

In 2008 was Bernice Notenboom de eerste Nederlandse die de Zuidpool bereikte na een route van bijna duizend kilometer. Een jaar later stond ze als tweede Nederlandse vrouw op de top van de Mount Everest . Tijdens haar laatste expeditie reisde ze van de 88ste breedtegraad naar de Noordpool.
 
Bernice Notenboom laat zien hoe zij  een hecht team smeedt tijdens zware expedities. Bepalend voor succes is dat er een duidelijke focus ligt op het nemen van verantwoorde risico's. Iedere expeditie is opgezet uitgaande van een topteam dat zich met microscopische precisie voorbereidt en opereert. Samen gaan ze de individuele grenzen voorbij en met passie en doorzettingsvermogen komen ze tot grootse prestaties. Een passie die in het geval van Bernice zelfs doodsangst overschrijdend is. Ook vertelt ze wat er gebeurt als het misgaat, hoe je met tegenslagen omgaat en welke lessen je daaruit kunt leren. Teamwork is in alle gevallen de sleutel tot succes.

Jacques Pijl: expert in strategie-executie 

Jacques Pijl is schrijver van hét managementboek van 2017 ‘Strategie = Executie’.
Al ruim twintig jaar werkt hij intensief samen met bestuurders en teams van toonaangevende organisaties om kritische vraagstukken rondom strategie-executie en innovatie op te lossen.
 
Hoe kunnen organisaties sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren? Dat is de belangrijkste vraag, die menig bestuurder, professional en kwaliteitsmanager slapeloze nachten oplevert.
 
Jacques Pijl neemt je mee in de belangrijkste succesfactoren van moderne strategie, executie en innovatie. Hij put onder meer uit het recent verschenen Strategie = Executie en gaat in op vragen als wat maakt of kraakt een goede strategie en wat is het verschil tussen verbeteren, vernieuwen en verstoren?
Naast veel interactie krijg je tijdens de lezing vooral veel praktische handvatten. Vanuit zijn ervaring geeft hij praktische tips mee voor het vergroten van innovatiekracht.

Nieuws

Magazine Laat je inspireren en bekijk hier ons Innovatiemagazine met de beste verhalen, foto's en cases van de Ordina Open Innovatiedagen 2016.

Video Proef hier de sfeer van de Ordina Open Innovatiedagen 2016! 
 

Locatie

Ordina
Ringwade 1
Nieuwegein

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over het evenement? Neem dan gerust contact op

openinnovatie@ordina.nl