Ordina Innovatiedagen 2017

Wij hopen dat u erbij bent geweest als onze gast op de vijfde editie van de Ordina Innovatiedagen - hét platform voor innovatie, kennisdeling en inspiratie, op woensdag 11 oktober 2017.

Hoe groot is uw innovatiekracht?
U wilt uw business vernieuwen, maar hoe mobiliseert u de innovatiekracht van uw organisatie? Hoe bouwt u aan ‘high
performance teams’ en beschikt u over de mindset en de tools om echt tot resultaten te komen? Uiteindelijk is innovatie vooral een kwestie van ‘gewoon doen’ en discipline.

 

Ordina Innovatiedag 11 oktober 2017

Hieronder een overzicht van het programma en een terugblik op de dag


Programma

12:00 Ontvangst met lunch
13:00 Welkom door Jo Maes, CEO Ordina
13:10 Zeven lessen van innovatie, Arjan Werkhoven, Ordina
13:25 Teamwork = Passie, Bernice Notenboom, poolreiziger
13:55 Koers op voorsprong met Navigate, Thea de Vries, Havenbedrijf Rotterdam
14:30 Pauze
14:45 Break-outs met praktijkvoorbeelden, de laatste technologische ontwikkelingen en gelegenheid tot netwerken
16:00 Innovatie = Executie, Jacques Pijl, thoughtleader 
16:45 Afsluiting
17:00 Dinner & drinks

 

Bernice Notenboom - Nederlands grootste vrouwelijke avonturier

In 2008 was Bernice Notenboom de eerste Nederlandse die de Zuidpool bereikte na een route van bijna duizend kilometer. Een jaar later stond ze als tweede Nederlandse vrouw op de top van de Mount Everest . Tijdens haar laatste expeditie reisde ze van de 88ste breedtegraad naar de Noordpool.
 
Bernice Notenboom laat zien hoe zij  een hecht team smeedt tijdens zware expedities. Bepalend voor succes is dat er een duidelijke focus ligt op het nemen van verantwoorde risico's. Iedere expeditie is opgezet uitgaande van een topteam dat zich met microscopische precisie voorbereidt en opereert. Samen gaan ze de individuele grenzen voorbij en met passie en doorzettingsvermogen komen ze tot grootse prestaties. Een passie die in het geval van Bernice zelfs doodsangst overschrijdend is. Ook vertelt ze wat er gebeurt als het misgaat, hoe je met tegenslagen omgaat en welke lessen je daaruit kunt leren. Teamwork is in alle gevallen de sleutel tot succes.

Jacques Pijl - Expert in strategie executie

Jacques Pijl is schrijver van hét managementboek van 2017 ‘Strategie = Executie’.
Al ruim twintig jaar werkt hij intensief samen met bestuurders en teams van toonaangevende organisaties om kritische vraagstukken rondom strategie-executie en innovatie op te lossen.
 
Hoe kunnen organisaties sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren? Dat is de belangrijkste vraag, die menig bestuurder, professional en kwaliteitsmanager slapeloze nachten oplevert.
 
Jacques Pijl neemt u mee in de belangrijkste succesfactoren van moderne strategie, executie en innovatie. Hij put onder meer uit het recent verschenen Strategie = Executie en gaat in op vragen als wat maakt of kraakt een goede strategie en wat is het verschil tussen verbeteren, vernieuwen en verstoren?
Naast veel interactie krijgt u tijdens de lezing vooral veel praktische handvatten. Vanuit zijn ervaring geeft hij u prikkelende tips mee voor het vergroten van innovatiekracht.

Nieuws

Magazine Laat je inspireren en bekijk hier ons Innovatiemagazine met de beste verhalen, foto's en cases van de Ordina Open Innovatiedagen 2017.

Video Proef hier de sfeer van de Ordina Open Innovatiedagen 2017! 
 

Locatie

Ordina
Ringwade 1
Nieuwegein

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het evenement? Neem dan gerust contact op

openinnovatie@ordina.nl