ICT voor mensen

Programma 12 oktober

12:30 Ontvangst met lunch

13:00 Welkom door Stépan Breedveld

13:30 Margriet Sitskoorn: IK2, de beste versie van jezelf

14:00 Ordina Innovation Challenge

14:30 Themawerelden: innovatiekracht, intuïtieve technogie, veilig en robuust

16:45 Paul Rulkens: Ik verander, dus ik besta

17:15 Afsluiting

17:30 Dinner & drinks

Nieuws

Video Margriet Sitskoorn: Hoe ontwikkelt u de beste versie van uzelf? Hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoorn weet alles over hoe u uw hersenen kunt ontwikkelen om succesvoller en gelukkiger te worden. Persoonlijk, in uw werk en maatschappelijk. Op de Innovatiedagen 2016 gaat zij u hier alles over vertellen. Benieuwd welk deel van de hersenen daarbij van belang is? Margriet geeft hier alvast een voorproefje - 19 september 2016

Video Paul Rulkens spreekt op de Open Innovatiedagen! Paul Rulkens is een expert in het behalen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest eenvoudige manier. Tijdens de Innovatiedagen gaat Paul met u in gesprek over hoe u, uitgaande van uw persoonlijk leiderschap, een innovatieve denkkracht kunt ontwikkelen. Hij heeft alvast wat vragen voor u. Check ze nu in deze video - 13 September 2016

Video Hoe werken Ordina en ProRail samen om het Nederlandse spoortnetwerk veilig te houden? Dit doen we met Digitaal Schouwen. Tijdens de innovatiedagen kunt u kennismaken met deze innovatieve techniek. Check alvast de preview van deze case hier - 23 augustus 2016

Blog Ordina Open Innovatiedagen: hoe krijg je mensen in je organisatie mee bij verandering? De digitalisering van onze wereld heeft invloed op alles en iedereen om ons heen. Organisaties moeten nieuwe businessmodellen ontwikkelen om bestaansrecht te behouden en winstgevend te blijven in de toekomst. Bedrijven transformeren tot digitale ondernemingen. Besturen en management willen investeren in digitalisering en vernieuwing, maar de focus bij veranderprocessen ligt vaak niet op de werknemer.
Lees hier meer! - 9 augustus 2016

Blog Ordina Open Innovatiedagen: waar verdient u over tien jaar uw geld mee? De snelheid waarmee nieuwe technologische mogelijkheden zich aandienen, is groot en voor bedrijven lastig bij te houden. Waar verdienen we over tien jaar ons geld mee is tegenwoordig een urgente vraag die in menig boardroom wordt gesteld. De levenscyclus van organisaties en businessmodellen wordt alsmaar korter en de urgentie om te vernieuwen is groter dan ooit. Een mobiele app heeft de potentie om het verdienmodel van een complete sector te kantelen.
Lees hier meer! - 6 juli 2016

Video Proef  hier de sfeer van de Ordina Open Innovatiedagen 2016! - 17 juni 2016

Margriet Sitskoorn

De beste versie van jezelf

Hoe haalt u het beste uit uzelf in de huidige maatschappij? Prof. dr. Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving, invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van gezonde mensen en patiënten kan beïnvloeden.

Naast haar wetenschappelijke werk schrijft zij columns voor verschillende bladen en is zij een graag geziene gast bij tv programma’s zoals de IQ quiz, Eva Jinek, Pauw en Witteman. Ook verschenen van haar hand de bestsellers; “ Passies van het brein, “waarom zondigen zo verleidelijk is” en “Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij”. Recent verscheen haar nieuwe boek “IK²: Ontwikkel de beste versie van jezelf.”
 
In haar presentatie IK2 laat ze op een inspirerende manier zien hoe u het volledige potentieel uit uzelf kunt halen. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle wereld, waarin u nieuwe vaardigheden en eigenschappen moet ontwikkelen om doelen te bereiken. Leer gaandeweg hoe uw hersenen en uw vaardigheden kunt ontwikkelen om succesvoller en gelukkiger te worden. Persoonlijk, in uw werk en maatschappelijk.


Paul Rulkens

Ik verander, dus ik besta

Hoe maakt u succesvolle mensen en organisaties nog succesvoller? Paul Rulkens is een expert in het behalen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest eenvoudige manier. Hij was tot voor kort verantwoordelijk voor het bouwen van een High Performance organisatie in DSM en heeft een diversiteit aan disruptieve innovaties in de praktijk gebracht.
Oorspronkelijk opgeleid als chemisch ingenieur, brengt Paul bijna 20 jaar internationale ervaring met zich mee op het gebied van leiderschap, strategie en organisatorische ontwikkeling.
 
Paul Rulkens helpt organisaties om de nieuwe technologieën en disruptieve ontwikkelingen vóór te zijn en om deze echt toe te passen.
 
Zijn ideeën over High Performance zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten rondom gedragspsychologie en neuro-wetenschap en op gezond verstand. Het toepassen van zijn ideeën geeft iedere deelnemer de kans om zich te onderscheiden als een Giraf, omgeven door veldmuisjes.
 
In zijn presentatie voor Ordina zal Paul Rulkens met name focussen op hoe u, uitgaande van uw persoonlijk leiderschap, een innovatieve denkkracht kunt ontwikkelen. Verder gaat hij in op hoe u alle generaties binnen een organisatie meekrijgt in het innovatieproces. Zijn les: Begin morgen met het invoeren van kleine stappen op weg naar grotere baanbrekende innovaties.

 


STÉPAN BREEDVELD

Stépan Breedveld (1967) is sinds 2011 CEO van Ordina. Hij houdt zich onder andere bezig met strategische vernieuwing en het innovatieprogramma van Ordina. Stépan is er van overtuigd dat ICT een steeds grotere invloed heeft op de primaire processen van organisaties en hij gelooft sterk in de humanisering van ICT. 

Locatie

Ordina
Ringwade 1
3439LM
Nieuwegein

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het evenement? Neem dan gerust contact op met ons

openinnovatie@ordina.nl