Ordina Innovatiedagen 2018

Graag verwelkomen wij u als onze gast op de zesde editie van de Ordina Innovatiedagen - hét platform voor innovatie, kennisdeling en inspiratie, op woensdag 10 oktober 2018.

Bent u klaar voor de volgende fase van digitale transformatie?

Iedere dag staan we met behulp van technologie in verbinding met elkaar, organisaties en machines. Dit genereert een enorme hoeveelheid informatie, maar hoe deze slim en verantwoord in te zetten? Intelligente organisaties weten hun business te versnellen door de verbinding te leggen tussen de realiteit van vandaag en de mogelijkheden van morgen.
Laat u inspireren door de sprekers Rik Vera en Carlo van de Weijer en door praktijkvoorbeelden van toegepaste innovatie van o.a. TeamNL (NOC*NSF), Nationale Politie en KAS BANK.
 
Ga naar huis met concrete handvatten om de digitale transformatie van uw organiatie te versnellen.
 

Inschrijven Ordina Innovatiedag 10 oktober 2018


Vul hieronder uw gegevens in.

PROGRAMMA

12:00 Ontvangst met lunch

13:00 Welkom door Jo Maes, CEO Ordina

13:10 Rik Vera - De dag na morgen

13:40 TeamNL (NOC*NSF) - Data in topsport

14:10 Pauze

14:40 Break-outs met praktijkvoorbeelden van o.a. de Nationale Politie en KAS BANK

16:20 Carlo van de Weijer - Op weg naar versnelling 

16:45 Afsluiting

17:00 Dinner & drinks en gelegenheid tot netwerken

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste programma.

Rik Vera 

De dag na morgen
Visionair Rik Vera is bekend van zijn baanbrekende werk met onder andere technologieondernemer Peter Hinssen. Hij weet als geen ander te inspireren op de noodzaak van radicale innovatie. Tijdens de Innovatiedagen vertelt Rik meer over de rol van de mens in de digitale wereld. Alles wat gemeten kan worden zal worden gemeten en data zijn het nieuwe goud. Rik legt uit hoe wij samen de verbinding maken naar de acceleratie van digitalisatie. 

Volgens Rik Vera is Digitaal het nieuwe normaal
Met zijn business partners Peter Hinssen en Steven Van Belleghem richtte Rik Vera in 2015 Nexxworks op, dat bedrijven inspireert om radicaal te innoveren en zo relevant te blijven. Rik laat met prikkelende voorbeelden zien waar digitaal compleet normaal geworden is en hoe dit onze omgeving transformeert tot één groot netwerk. Wie snel en flexibel op deze veranderingen weet in te spelen loopt in de toekomst voorop.

Carlo van de Weijer

Op weg naar versnelling
Carlo laat op basis van zijn uitgebreide internationale ervaring zien waar technologie uw business letterlijk en figuurlijk kan versnellen. Hij neemt ons met inspirerende voorbeelden mee naar een aantal vaste regels voor vooruitgang, die voor elke organisatie gelden. Dat automatiseringsprocessen grotendeels worden overgenomen door robots is voor hem een gegeven, maar alleen de mens is in staat om regels flexibel toe te passen en slimme verbindingen te maken. Carlo laat ons zien hoe.

Carlo van de Weijer - Directeur Smart Mobility TU Eindhoven
Carlo van de Weijer bezit een enorme bron van kennis en ervaring bij onder andere TomTom, Siemens, TNO en hij werkte in Silicon Valley ook met Uber en Tesla. Hij brengt zijn expertise over mobiliteit mee naar de innovatiedagen en legt uit hoe disruptieve innovaties in praktijk te brengen. Ook geeft hij inzicht in de rol die data in ons leven speelt en schetst hij een intrigerend beeld over hoe men slim kan inspelen op een uitdagende toekomst.

Nieuws

Video: Carlo van de Weijer deelt inzichten over mobiliteit.
Volgens mobiliteitexpert Carlo van de Weijer zit de doorbraak van morgen in het stomme idee van gisteren.
Tijdens de Ordina Innovatiedagen laat hij, op basis van zijn ervaring bij onder andere TomTom, Uber en Tesla, zien waar technologie uw business kan versnellen. Bekijk hier vast de video.

Video: Rik Vera spreekt op de Ordina Innovatiedagen 2018. Heeft uw bedrijf al de quantumsprong gemaakt om klaar te zijn voor de dag na morgen? Tijdens de Ordina Innovatiedagen op 10 oktober deelt Rik zijn visie en prikkelende voorbeelden met ons. Bekijk hier vast een voorproefje.

Magazine: laat je inspireren en bekijk hier ons Innovatiemagazine met de beste verhalen, foto's en cases van de Ordina Open Innovatiedagen 2017.


Video: proef hier de sfeer van de Ordina Open Innovatiedagen 2017! 

Locatie

Ordina
Ringwade 1
Nieuwegein

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het evenement? Neem dan gerust contact op

innovatiedagen@ordina.nl